Ремонт и поддръжка на компютри

ремонт и поддръжка на компютри

Ремонт и поддръжка на компютърна техника.

„Кали Електроникс“ ЕООД е ИТ фирма, базирана в град София, основно специализираща в ремонт и поддръжка на компютри, ит услуги и сервиз, като ремонт на лаптопи, поправка на компютри и друга компютърна техника.

Ние извършваме сервизна диагностика, поправка на лаптопи, персонални компютри и монитори. Също така предлагаме специализиран сервиз за платки и електронни компоненти, продажба на употребявани части, лаптопи, настолни компютри, принтери и устройства втора употреба. Асемблираме персонални компютри, като препоръчваме компонентите, или при желание оставяме избора за части и параметри на нашите клиенти.
Както всяка уважавана ИТ фирма ние извършваме комплексни хардуерни и софтуерни услуги. За удобство на клиента практикуваме също посещение на адрес в град София, когато това е целесъобразно а услугата на адрес е възможна.

Малко за фирмата.

„Кали Електроникс“ ЕООД започна своята компютърна дейност още от далечната 2001 г. Първоначално нямахме сервизна база в София и изпълнявахме само компютърни и ит услуги на повикване в дома и офиса на клиенти от всички квартали на столицата. В последствие, от 2009 г. и до сега имаме сервиз за компютърна техника и лаптопи на адрес град София, ул. Атанас Далчев 7, ап 1., където приемаме всякакви поръчки за сервиз, ремонт и поддържка на компютри и лаптопи. В същото време никога не сме спирали да приемаме обаждания за посещения по домовете и за офисите без забавяне. Наш специалитет са експресните услуги. Бавенето и отлагането на поръчки не е в наш стил.

Кога ние може да сме ви от полза? Отговорът е лесен. Винаги, когато имате проблем с лаптоп, компютър, и всичко свързано с компютри. При нас може да намерите решение на всеки проблем за вашия компютър, лаптоп, монитор. Трябва ви определена програма, лаптопа ви има нужда от инсталиране, или преинсталиране на операционна система – ние сме насреща. Може да се обадите в сервиза на 0894 700 233 и просто да попитате каквото ви интересува. Ние няма да ви откажем услуга. Също може да се възползвате от изключително изгодните промоции, които предлагаме, за да спестите средства.

Почистване от вируси и PUPs.

Проблем с вируси? Това е нашата стихия – борбата с компютърните вируси и тяхното окончателно отстраняване, както и добрата защита от вируси, за да се предотврати тяхната повторна поява. Сканиране за вируси, изчистване и унищожаване на всеки съмнителен файл и зловреден код, а за десерт – цялостна имунизация на системата.

Всичко за доброто здраве на вашия лаптоп, или настолен компютър ще намерите при нас. Диагностични тестове на хардуер, профилактика на софтуерно ниво и ниво операционна система, инсталиране и преинсталиране, възможност за възстановяване на файлове и данни и много други. Нещо ви притеснява? Чувствате се безпомощни и несигурни за вашата компютърна техника? Обадете се и споделете с нас. Ние ще ви помогнем да намерите решение за вашия проблем по възможно най-бързия и лесен начин, с минимум средства и без опасност да повредите нещо.

За бърза връзка със сервиза звънете на 0894 700 233. Ще се свържете с наш ит експерт. Може да получите бърз отговор на вашите въпроси и проблеми с компютърна техника, а също да запишете час за посещение.