Ремонт на компютри и лаптопи

ремонт на компютри

„Кали Електроникс“ ЕООД извършва диагностика на хардуер и софтуер, поправка и ремонт на компютри и лаптопи, а така също и ремонт на монитори.

Независимо от вида на проблемите с вашата компютърна техника ние може да помогнем. Ако не сте наясно с проблема на вашия компютър, или се двоумите дали може вашия лаптоп да бъде поправен, просто се обадете на мобилен номер 0894700233 и попитайте.

Сервизно разполагаме с необходимия опит и техника, за да извършим диагностика на проблеми с лаптоп и проблеми с компютър, както и необходимите знания и апаратура, за извършване на ремонти. Разполагаме с експерти, както в областта на хардуера: диагностика и ремонт на лаптопи, така и със софтуерен специалист с над 10 годишен опит. При описание на проблема ще може да получите приблизителен отговор относно възможността и цената за евентуална диагностика и ремонт.

ремонт на компютри и лаптопиНай-общо цената за сервизен ремонт на компютри и лаптопи започва от 20 лв. и зависи от тежестта на ремонта, времето, необходимо за изпълнение и себестойността на части и компоненти, необходими за успешно извършване на ремонта. Срока за изпълнение на поръчка за настолен компютър е до два работни дни, а за лаптоп, или монитор е до седем работни дни. Изпълняват се също така и експресни заявки. Извършват се експертни софтуерни компютърни услуги още в рамките на работния ден на цени до 40 лв.

Ремонтните дейности обхващат широк спектър от услуги, като презалепяне на прегрели видеокарта, или чипсет; поправка на букса на лаптоп, или на букса на адаптер за лаптоп; смяна на счупени и пукнати матрици на дисплеи, смяна на дефектирали клавиатури, с или без счупени клавиши; смяна на дискови четящи и записващи устройства, WiFi адаптери, твърди магнитни и SSD дискове, RAM памети и други.

Към хардуерните ремонти спадат също така услуги като почистване на лаптоп, с или без смяна на охлаждаща паста, профилактика против прегряване включително почистване и смазване на вентилатори.

Знайте че винаги можете да разчитате на нас, когато ви е необходим ремонт на компютри и лаптопи в София. Може да разчитате на опит и професионализъм, както и на бърза и адекватна реакция при разрешаване на всички възникнали проблеми.