Продажба

Продажба на компютри и лаптопи.

Промоции в сервиза.

  1. Профилактика и почистване на лаптоп от прах  – 19 лв. вместо 30 лв.
  2. Профилактика и почистване на настолен компютър PC – 15 лв. вместо 30 лв.
  3. Преинсталиране на операционна система Windows – 20 лв. вместо 30 лв.
  4. Диагностика на хардуерен проблем на компютър – 15 лв. вместо 30 лв.
  5. Отдалечени компютърни услуги и съпорт – 20 лв. на сесия вместо 25 лв.

 

Пакетни промоции в сервиза.

  1. Пакетна промоция: почистване на лаптоп от прах и други замърсители. Почистване на компютър. плюс преинсталиране на Windows и профилактика – 30 лв. вместо 60 лв.
  2. Пакетна промоция: почистване на лаптоп, или на компютър. Безплатна цялостна софтуерна профилактика с почистване от временни файлове и оптимизиране – 30 лв. вместо 50 лв.
  3. Пакетна промоция: почистване и профилактика против прегряване на лаптоп и на компютър. Към това безплатно почистване от вируси и зловреден софтуер – 30 лв. вместо 50 лв.

Специална промоция за клиенти от квартал „ИЗТОК“ е безплатна диагностика на техника за клиенти от квартал „Изток“ София град.

Повече за промоциите може да научите, като се свържете с нас на 0894 700 233.

Проверявайте редовно новото в сайта. На сайта ще бъдат публикувани най-новите и горещи оферти за маркови компютри втора ръка, лаптопи втора употреба, PC втора ръка, монитори, принтери, UPS, зарядни за лаптопи, части за компютри и лаптопи,  втора ръка. Предлагаме много изгодно компютри и лаптопи с лицензен Windows 7 Home и Windows 8 по програма Refurbished. Ако ви трябва компютър с лицензиран Windows да знаете че така ще ви излезе най-евтин лиценза. За пример компютър DELL с двуядрен процесор и 2 рам и лицензцен Windows 7 в момента е на цена само 160 лева. Ако си купувате лицензиран Windows 7, само уиндоуса ще ви струва не по-малко от 250 лева. Друг голям плюс на компютрите с лицензен уиндоус е че имат твърда гаранция от една година.

При тази ниска цена компютрите втора ръка с лицензен Windows 7 home premium се превръщат в едни наистина много търсени машини за офиса и за дома. При продажба на техника втора ръка също така предлагаме услуги по инсталиране на необходими програми, като Word, Excel, PPoint, Skype, кодеци, архиватори, антивирусни програми и много други по ваше желание.

Може да следите най-новото като започнете от този материал