Премахване на парола

отключване на компютър

Сервизно премахване на парола от всички версии на Windows: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP и отключване на лаптоп и компютър.

Ако имате проблем с парола на юзър за влизане в Windows, заключени документи на юзъра, администраторска парола, парола на биоса, парола на твърдия диск и други подобни проблеми, знайте ,че премахваме такива пароли успешно. Услугата по отключване става в повечето случаи за броени минути. Докато пиете едно кафе ние ще се погрежим да отключим вашия заключен лаптоп , или настолен компютър без загуба на информация и настройки, така че отново да можете да го ползвате без проблем. Нашия сервиз разполага със специализирана програма за премахване на пароли, независимо коя версия на Windows има инсталирана на вашия лаптоп или компютър. Програмата дава възможност за премахване, промяна или изчистване на всяка парола на юзъра и администратора. Всички версии на Windows операционна система се поддържат. Също така има възможност за махане на парола на домейн администратор и работи също за Active Directory Users при всички версии на Windows Server OS.

Паролите, които използваме за различни цели, за да защитим нашия компютър от неоторизиран достъп, както и нашите файлове и документи могат да бъдат много полезни, но също и да ни създадат големи главоболия. Проблемите идват тогава, когато имаме проблем с дадена парола и не можем да влезем в Windows, или да направим промени в системата. Причини за това могат да бъдат различни. Най -често това е забравена парола. Възможно е също умишлено някой да е променил паролата ни за влизане. Някой друг човек може би нарочно, за да не можем да влезем в нашия компютър е променил паролата. В други случаи е възможно след преинсталиране на Windows XP, ако в стария юзър документите са били заключени с парола, в новия нямаме права за достъп до тях и те остават заключени в папката на стария юзър. В тези случаи се използва специална програма, за да се променят правата за достъп до папката my documents на стария потребител и да се гарантира пълен достъп за четене и запис до частните и заключени файлове.

Също така често има парола на твърдия диск, или на биос. Премахването на такива пароли може да отнеме повече време, но е възможно.

Запомнете! Винаги в случай на забравена парола за влизане в Windows на лаптоп, таблет, или компютър може да разчитате на нас. За минути премахваме, сменяме или ресетваме пароли на администратор и юзър. За контакт може да позвъните на 0894 700 233. Експресна смяна на парола за влизане в Windows.