Посещения в дома и офиса

посещения по домовете

„Кали Електроникс“ ЕООД е фирма, която освен че предлага сервиз за лаптопи и компютри, но също прави посещения в дома и офиса на вашия адрес за района на град София с предварително записан час.

Естествено е, че не всички компютърни услуги и проблеми биха могли да се разрешат на адрес. Такива услуги като ремонт на лаптоп, почистване на лаптоп, ремонт на монитор, както и поправка на електронни платки и компоненти се извършват само строго сервизно и няма начин да бъдат направени с посещение на адрес.

За сметка на това пък почти всичко друго може да се направи на място при вас. Такива услуги са например преинсталирането на компютри и лаптопи, инсталирането на всякакви програми по ваша поръчка, почистване на вируси и зловреден софтуер, всякакви софтуерни услуги също. Ремонтирането на настолни компютри също спада към възможните поправки на място на адрес. Разбира се настройването на рутер, мрежово устройство, както и свързване на два или повече компютри в локална мрежа се прави само и изключително на вашия адрес, във вашия дом или офис. Конфигурирането на рутери, модеми и други мрежови устройства, както и изграждането на безжични мрежи между компютрите е важно да се прави на място при вас и при това от ит специалист.

Как планираме посещенията в дома или офиса? Първо е необходимо да се свържете с нас на 0894 700 233 и да уточните проблема, така както го виждате като неспециалисти. Възможно ние да зададем някои въпроси свързани с вашия проблем или специфика на устройствата, за да може предварително да планираме какво да носим със себе си на адреса, какви кабели, устройства и други ще бъдат необходими за целта. Когато всичко необходимо вече е уточнено ние записваме вашия точен адрес в София и записваме час за посещение, обикновено не-повече от 24 часа от обаждавнето. Съществува и възможност за експресна услуга на адрес, от която бихте могли също да се възползвате.

Важно е да имате предвид, че винаги когато сме посетили даден адрес, след успешно приключване на работа ние даваме съответна гаранция върху частите и услугите, като това може да включва и дистанционна компютърна поддръжка и отдалечен достъп до компютъра или лаптопа при ваше желание.