Компютри втора ръка

Компютри втора ръка

Компютри втора ръка. Лаптопи втора ръка. Монитори втора ръка.

Продажба на маркова реновирана компютърна техника.

С напредването на компютърните технологии на пазара на все по-нови и модерни компютри, лаптопи, таблети, смартфони и други устройства. Те стават все по-малки и по-мощни  и идва момент на пренасищане. За кратко време се препълва с изпозвани компютри, лаптопи втора ръка, монитори, че дори и таблети втора ръка в последно време. Развитите европейски държави, както и САЩ периодично правят разчистване на „старите“ си компютри и лаптопи, като на всеки две три години обновяват цялата техника и се освобождават от старата на символични цени. Те разпродават на килограм напълно работещи и запазени компютри, лаптопи, монитори и друга електроника. Ние също внасяме такава електроника втора ръка от чужбина и продаваме на сравнително ниски цени всякакви маркови компютри.

Плюсове на реновираната техника.

лаптопи втора ръкаЗащо закупуването на марковата компютърна техника втора ръка е за предпочитане пред закупуване на нов компютър, монитор, или лаптоп от по-ниския ценови клас?

Отговорът на този въпрос е кратък и ясен. Марковата техника, използвана 2-3 години е в много по-добро състояние и има по-добра здравина и качество на изработка. В сравнение с новата евтина техника внос от Китай и третия свят, която се предлага в големите вериги и магазини в България реновираната техника е в пъти по здрава.

Ако ме питате, какво е по-добре да си купим – евтин лаптоп от магазина на цена до около 800 лв. или марков лаптоп втора ръка на три години с двуядрен или core i3 процесор два пъти по-евтин, то отговорът ми е определено марковия лаптоп. Истината при електрониката като цяло е, че е много по-важно да е направена качествено и с необходимата здравина. Важно е тя да може да издържи по-дълго време. Не е толкова важен факта дали е нова, или е ползвана известно време.

Марковите компютри втора ръка и лаптопи втора употреба, които се внасят у нас са предимно от скъпите бизнес серии на производители на компютри. Лидери в сектора са фирми като IBM и Lenovo, HP и Dell, Fujitsu-Siemens Computers и някои други. Това е скъпа техника, проектирана да работи бързо и стабилно. На такава техника може да се разчита, че няма да ни подведе и предаде във времето. Такива машини обикновено се купуват един път.

Продажба по поръчка.

Когато става въпрос за компютри втора ръка, лаптопи втора ръка, както и употребявани монитори и принтери, може със сигурност да се доверите на нашия избор. В компютърен сервиз „Изток“ може да поръчаме, инсталираме и настроим според вашите желания и изисквания всяка компютърна техника за вас.   Цените са достъпни за всеки, моделите са много и различни. Като се започне от лаптопи и компютри с едноядрен процесор и се стигне до практически новите с core i3 и core i5 процесори. Цените са от 160 до 580 лв. за най-добрите модели.

Телефон за контакт: 0894 700 233. Сервиза работи всеки ден от 10 до 18. 30 часа включително и събота. Предлагаме продажба на всякаква маркова компютърна техника втора ръка. Предлагаме компютри, лаптопи, монитори, принтери и компоненти за тях на символични и достъпни за всеки цени.

Вижте нашите свежи промоции за компютри и лаптопи с двуядрени процесори втора употреба

One thought on “Компютри втора ръка

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.