Компютърен сервиз

Компютърен сервиз „Изток“ в София

Извършва цялостна и частична диагностика, ремонт и поправка на компютри, лаптопи и монитори. Независимо от модела, марката и сервизния номер на вашата компютърна техника потърсете ни. Ние сме в състояние да извършим необходимата хардуерна и софтуерна диагностика и да ги поправим с необходимата гаранция.

В нашия сервиз дейностите на практика са разделени на две.

Хардуерни проблеми, като ремонт на лаптопи и в частност презалепяне на чипсети, поправка на дъно, букса, или USB портове, смяна на матрица, както и други ремонти се поемат от сервиза. Разполагаме с добри специалисти с познания и богат опит, при поправката на електронни компоненти, лаптопи и монитори.

Софтуерните проблеми и услуги като инсталиране на всички версии на Windows  и дистрибуции на Linux , преинсталиране на Windows и Linux, възстановяване на крашнати инсталации, почистване от вируси, адауер, спайуер, молуер и други, софтуерна профилактика, програмни услуги и настройки се поемат от ИТ експерт Димитър Георгиев. Специфика при софтуерния сервиз е, че се извършва бързо, обикновено още в рамките на работния ден след приемането на техниката.

компютърен сервизРазделението се прави с цел по-качественото обслужване на клиентите и висока степен на професионализъм и опит при ремонта и поддръжката на компютърна техника.

Компютърния сервиз предлага всякакви хардуерни и софтуерни услуги и поддръжка, както за фирми, така и за частни клиенти. Сервиза извършва и експресни услуги.

Важно за всеки компютърен сервиз е преди всичко правилното разделение в дейностите. Бърза и адекватна реакция при възникнал проблем, качественото обслужване и не на последно място разумните цени.

За повече информация, поръчка на части и компоненти, както и при възникнали въпроси относно сервизните услуги и ремонти на лаптопи и компютри може да се свържете с ИТ експерт Димитър Георгиев на телефон 0894 700 233.

Работно време е всеки ден, включително и събота от 10 ч. до 18.30 ч. Почивен ден е неделя.