Изработка на сайт

Изработка на сайт

Искаме да ви представим нашата професионална услуга – изработка на сайт.

Всеки бизнес, всяка услуга, дейност, търговски обект, или фирма имат нужда от лице за пред света и своите клиенти. Какво по-добро представяне от брандиран домейн и своя собствена страница в интернет за вашия бизнес?Ние предлагаме идеалното съотношение на качество спрямо цена за изработване на ваш собствен сайт в интернет. Вие решавате как да изглежда сайта, какви материали и информация да съдържа, как да става връзката с вас .

Изработване на стандартен динамичен сайт с 8 – 10 страници, допълнителни екстри по ваш вкус и място за публикации и мнения е на цена 300 лв.

Какви са особеностите на динамичния сайт?

На първо място вие можете в реално време да управлявате и променяте вашия сайт според вашите желания и потребности. Вие притежавате контролен панел на вашия работен компютър или лаптоп от където можете да променяте, изтривате или добавяте текстове, снимки, видеоматериали и други, без необходимост от чужда намеса или доплащане. Можете да сменяте темата на сайта, страниците, заедно с тяхното съдържание, дори подредбата им. Ако желаете може да работите по сайта си от няколко компютъра едновременно, така че винаги вашия сайт да бъде в крак с най-актуалното в вашата сфера и бизнес.

Също така може да се променя облика на сайта във всеки един момент така, че да бъде в крак с модните тенденции без при тази промяна да се губи информацията, която вече е заложена.

След изработването на уеб сайт или уеб страница и публикуването и в интернет ( включва закупуване на хостинг и домейн- заглавие за сайта) може да поръчате SEO оптимизация. Това е начин да извлечете максимум от вашия уеб сайт като го оптимизираме за вас и го направим публично лесно откриваем и дори видим в първите места в резултатите по важна ключова дума на най-големите търсачки като GOOGLE, BING, YAHOO и други.

За поръчки за изработка на сайт и SEO оптимизиране можете да се свържете с нас на 0894700233.