Хардуерни услуги

хардуерни компютърни услуги

Освен софтуерни услуги, можем да предложим на нашите клиенти и качествени хардуерни услуги.

Диагностика на хардуерен проблем с компютър и лаптоп: извършва се тест на системите, а именно тестове на твърд диск за дефекти и бед сектори, тест рам памет за грешки, тест дънна платка, проверка за стабилност на системата чрез натоварване на 100% на всички компоненти, проверка на видеокарта, замерване на температурния режим на работа при нормално и максимално натоварване и други.

В зависимост от резултатите и диагностицираните проблеми по хардуерната част, извършваме основни хардуерни услуги, които условно могат да се разделят в няколко групи, а именно:

Сервиз за лаптопи (ремонт на лаптопи) – всякакви поправки и ремонти, свързани с проблеми при ползването на лаптоп: букси, зарядни, видеокарти, дискове, рам платки, Wi Fi, матрици, клавиатури, платки, кабели, ъпгрейди и други.

Сервиз за компютри (ремонт на PC и десктоп системи), ремонт на захранване, смяна на дефектни компоненти, като твърд диск, оперативна памет, дъно (motherboard), видеокарта, лан карти платки, вентилатори (coolers), пасти, радиатори, ъпгрейд и др.

Сервиз и ремонт на LCD монитори – когато монитора гасне, или изобщо не се включва.

Профилактика и почистване на лаптопи, компютри, включително цялостно изчистване, смазване на вентилатори, смяна на термопаста, добавяне на допълнително охлаждане на кутията и други.

Ремонт на електронни платки и компоненти за компютри и лаптопи.

Поправяме също така разбити букси и USB портове на лаптопи.

В случай , че не сте наясно за вашия проблем не се страхувайте да се обадите и да питате. Достатъчно е едно ясно и лаконично обяснение от ваша страна за проблема, така като вие го виждате за да можем да ви ориентираме за приблизителната цена на ремонта за вашия случай. За да получите отговори на вашите въпроси се обадете на 0894 700 233. ИТ експерт Димитър Георгиев ще се погрижи да получите изчерпателна информация за вашия компютърен проблем. Естествено има случаи, при които не може да се каже предварително какъв е проблема и колко ще струва ремонта, без да се направи сервизно диагностика, но все пак опитайте.