Асемблиране на компютри по поръчка

асемблиране на компютри

„Кали Електроникс“ ЕООД предлага и асемблиране на компютри по поръчка

Ако поискате да си купите компютър или лаптоп обикновено отивате да търсите в големите магазини и вериги за електроника, черна и бяла техника и други. Там предлагат готови компютърни конфигурации, както и лаптопи на изплащане, от които се предполага, че трябва да си харесате нещо и да си го купите. Кали Електроникс ЕООД е сервиз и няма условията на големите вериги и магизини, затова не може да предложим голям избор на готови десктопи и лаптопи. За сметка на това при нас може да си поръчате точно това като марка и параметри, което вие желаете. Така например в магазина за компютри може да не намерите конфигурация с AMD A10-5700 X4 /3.4GHz процесор , с 16 гигабайта RAM и да речем два харда – един SSD 120 GB и още един за склад на 3 терабайта. За нашия сервиз не е проблем да асемблираме такъв, или друг компютър изцяло по ваше желание и дори да ви консултираме във вашия избор. А може би ще желаете компютър с I7-3770K на 3.5GHz / 8M кеш  за сокет 1155, с хибриден диск, 32 GB RAM, геймърска видеокарта и солидна двд записвачка на него? За нас не е проблем. Поръчваме всичко и за два дни е готов.

Поръчването на компоненти и асемблирането на вашия нов компютър, или лаптоп ще отнеме не повече от два работни дни. Ако не сте сигурни каква операционна система ще ползвате ние също може да помогнем в избора и инсталирането и на вашата нова придобивка. Получавате твърда гаранция по компоненти, отстъпка минимум 5% от крайната цена на конфигурацията, както и сигурен сервиз и поддръжка в наше лице.

По подобен начин стои въпроса и с избора на лаптоп. Разбира се при лаптопите избора може да се сведе до диск, дали да е с SSD или магнитен диск и какъв обем информация да може да съхранява и до количество RAM памет, но и това никак не е маловажно.

При асемблирането на десктоп ние даваме гаранция по частите, която често надвишава гаранцията за цяла конфигурация с година и повече.  При лаптопите гаранциите обикновено са строго регламентирани и са международни от по една, две или три години.

Ако сте решили да сглобявате компютърна конфигурация първо трябва да сте съвсем наясно за какво ще се ползва компютъра. Когато се асемблира компютър е добре това да стане веднъж но да е добре обмислено начинание, за да не се окажем разочаровани след време. И не да си кажете „… абе аз какво го мислих, то какво стана …“, а предварително да прецените как ще ползвате вашия нов компютър.

Така, ако ще играете на нови игри първо вижте минималните системни изисквания на игрите към видео карта, процесор и памет на първо място!

Ако ще работите с документи обикновено изискванията към компонентите са по-малки. Но не и ако ще работите с приложен софтуер на ADOBE, COREL, AUTOCAD или други подобни програми. Особено пък за видео обработка изискванията са много по-големи от обичайните. Ако не сте наясно първо питайте.

За въпроси и да поръчате се свържете на телефоните за контакти. Желаем успех на всички!