Абонаментна компютърна поддръжка

„Кали Електроникс“ ЕООД предлага изгодна и разумна абонаментна компютърна поддръжка за домашни потребители и за фирми и офиси.

Абонаментната компютърна поддръжка е безусловно важна част от грижата за компютрите и техниката на всеки офис и дом. Можем разбира се да не сключваме договор за абонаментна поддръжка, но по-добрия избор е да имаме такъв, особено ако на компютрите си държим ценна информация, или работим с платен счетоводен, офис, складов, чертожен, или друг професионален софтуер

 

  • Абонаментна компютърна поддръжка за домашни потребители

Този вид поддръжка се отнася до части лица и домашни потребители с един или повече компютри и лаптопи на един адрес.  Абонаментния план включва поддръжка за брой компютър, или лаптоп на месец , като цената на брой е 20 лв. месечно

Поддръжката включва всичко необходимо за осигуряване на нормалната работа на лаптопа или на компютъра, като преинсталиране, инсталиране, почистване и профилактика, без себестойността на частите и материалите в случай на необходимост от ремонт. Осъществява се посредством посещение на място на адреса в дома  на клиента, или дистанционно , чрез програмата тиймвюър през интернет.

  • Абонаментна компютърна поддръжка за фирми и офиси.

Абонаментната поддръжка на фирми става при предварително договаряне на цени и условия по поддръжката. Средна цена за поддръжка на един брой лаптоп, или компютър за един месец е 30 лв.

При по-голям брой компютри/лаптопи е възможно да се договори отстъпка в цената, която е индивидуална и е съобразена със състоянието на техниката на клиента и съответно честотата и начина, по който поддръжката ще бъде извършвана. Възможностите са поддръжка с физическо посещение на ит експерт на адреса на който се намира техниката, чрез отдалечен достъп, посредством програма-клиент за дистанционна поддръжка, или сервизно – когато се налага техниката да се прегледа и отремонтира в сервиза на Кали Електроникс ЕООД.

Поддръжката включва всичко за добрата работа на офис техниката без да се включва себестойността на части и материали, вложени при необходим ремонт.

Желателно е предварително да се обадите на телефон 0894 700 233 за договаряне на общите условия за абонамента.