Забравена парола за влизане в Windows – възможни решения.

Забравена парола за влизане в Windows

Забравена парола за влизане в Windows – възможни решения.

Сигурно мислите, че да забравите паролата си за влизане в Windows е невъзможно, но това не е така. Никой не е застрахован от това  да реши да си смени паролата от съображение за сигурност и след известно време да открие, че не може вече да си я спомни.

Освен това има и случаи при които някой умишлено сменя паролата на вашия компютър и лаптоп с една единствена цел – да ви направо мръсно и да не можете да го ползвате. Много вероятно е например ваш колега, който ви завижда, или ви мрази да иска да направи подобно нещо, като промени паролата ви за достъп до вашия акаунт, или просто постави парола, така че да не можете да си влезете във вашия служебен компютър.

загубена парола на WindowsКакви са възможните решения на проблеми със забравени пароли за влизане в Windows, умишлено сменени пароли от недоброжелатели, загубена парола за влизане в компютъра и лаптопа и други подобни проблеми?

Решение има и то определено не е ново инсталиране или преинсталиране на Windows. Всеки компютърен сервиз, който работи професионално и експертно притежава софтуер за премахване или ресет на забравена парола за влизане в Windows. Независимо от версията на вашата операционна система (Windows 8.1 ; Windows 8 ; Windows 7 ; Windows XP или друга версия на Windows) решение за преодоляване на проблема със забравена парола на администратор или на юзър има. Всяка загубена или забравена парола за Windows може да бъде премахната, при това без опасност от загуба на каквато и да било информация, настройки и програми, които сте имали инсталирани на вашия компютър.

Най-първото решение, което може би ще ви дойде наум при загубена или забравена парола за влизане в компютъра е да преинсталирате Windows. Това наистина би било добро решение на проблема, освен ако нямате инсталиран важен софтуер – счетоводен, складов, за фактуриране или какъвто и да било друг, които ще е трудно да съхраните и да обновите след една преинсталация на Windows. Всички настройки, програми и дори файлове са изложени на риск при една преинсталация. Ето защо това решение на проблема със забравената парола на Windows не е добро и не е разумно.

По добре е да потърсите експертна компютърна помощ от специализиран сервиз. Нашия сервиз е в състояние за по-малко от 10 минути да премахне всички пароли, които не знаете, или не сте в състояние да премахнете, при това без никакъв риск от загуба на настройки и информация. За по-малко от 10 минути ние сме н състояние да гарантираме вашия достъп до всеки акаунт, включително на администратора на вашия компютър, или лаптоп. Така вашия служебен компютър вече не е застрашен от загуба на данни, независимо от версията на операционната система, която е инсталирана на него. Ние сме в състояние да преодолеем всяка парола на Administrator или User, поставена на вашия Windows. Всички версии на Windows излезли официално до момента се поддържат – Windows 8.1 , Windows 7, Windows 8, XP и други.

При спешна нужда от махане на забравена парола на Windows може да се свържете с нашия сервиз на 0894700233. Експресно премахване на загубени пароли в сервиза става за минути. Цената е по възможностите на всеки – само 20 лева и вие решавате проблемите си за секунди. Не губете ценно време, а се свържете с нас винаги когато достъпа до компютъра ви е ограничен или липсва. Решението е при нас – гарантиран пълен достъп до компютъра или лаптопа, на който не знаете паролата за влизане, или нямате необходимите права за достъп до администраторските ресурси.

6 thoughts on “Забравена парола за влизане в Windows – възможни решения.

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: