Отключване на лаптоп или премахване на парола от Windows

премахване на парола от Windows

Премахване на парола от Windows

Забравена парола за влизане в лаптоп. Проблеми и решения за вход.

Премахване на парола на Windows 7 е гарантирано от нашия сервиз. При Windows 7 имаме локален акаунт, което позволява лесно и бързо махане на паролите. За Windows XP и Windows Vista положението е същото. Съществува особеност единствено при новите версии на операционна система Windows 8 версия и 8.1 версия. Там често потребителите се подканят още при инсталирането да въведат парола на онлайн акаунт, вместо локален акаунт. Това създава проблем при опит да се премахне паролата от компютъра. В тази ситуация е по-разумно да се използва вградената опция за възстановяване на забравена парола за онлайн акаунта от Майкрософт. Повече информация за това може да намерите на сайта на Майкрософт. Възстановяване на забравена парола за Windows 8 може да пробвате от тук.

Така забравената парола вече не е проблем за никой. Ако сте забравили паролата за влизане в Windows версии XP, 7, Vista, или локален акант на Windows 8 и 8.1, то знайте че има няколко начина да се реши проблема. Неизвестната парола може да се премахне, така че при рестартиране на системата да не иска парола за влизане в системата. След като сте влезли в своя акаунт без парола вече може спокойно да я смените и да сложите нова парола за вход. Друг вариант е преинсталация на Windows. Проблема при преинсталацията е, че ако имате инсталирани специфични програми, то те ще се изгубят и ще трябва да се инсталират отново след приключване на преинсталирането на уиндоуса. Разбира се ако това не ви притеснява не е проблем да се мине по този път.

Забравили сте си паролата за влизане в уиндоуса и не можете да направите нищо. Опитвате с най-различни пароли, но нищо не се получава. Да се преинсталира целия Windows заради това е най-малкото глупаво, при положение, че съществува начин за премахване на паролите от администратор и юзър за всички версии на Windows операционна система. За по-малко от 20 минути паролата вече не е проблем и по този начин може да се разблокира достъпа до всички акаунти на Windows и USER-ите. В Кали Електроникс сервиз ИЗТОК извършваме разкодиране на забравени и загубени пароли за достъп до Windows, като при това се гарантира на 100% запазването на всички файлове и настройки непокътнати, програмите и файловете на твърдия диск непроменени. Други услуги, които се правят в сервиза са: отключване на лаптопи, разкодиране, разблокиране на компютри и лаптопи, премахване на забравени пароли, възстановяване на сринати Windows XP, или Windows 7, възстановяване на файлове и данни от неработещи компютри, възстановяване на информация от неработещи лаптопи, почистване от вируси, преинсталиране и инсталиране на програми.

Изпълняваме следните компютърни услуги:

 • Премахване на парола от компютри и лаптопи
 • Премахване на парола на Windows 8.1
 • Премахване на парола на Windows 8
 • Премахване на парола на Windows 7
 • Премахване на парола на Windows XP
 • Премахване на парола на Windows Vista
 • Премахване на парола на Windows всички версии

При проблеми със забравена, или загубена парола за вход в лаптоп и компютър може да се свържете със сервиза на 0894700233

19 thoughts on “Отключване на лаптоп или премахване на парола от Windows

 • Преди два месеца поставих парола на лаптопа , но изгубих листа ,където я бях записала и сега не мога да си вляза в акаунта.Искам да питам дали можете да извършите тази процедура на лаптоп с Windows 10.

  • Здравейте,
   премахването на парола на лаптоп не е проблем. Става за около 30 минути в сервиза на фирмата. След премахване на паролата за влизане може да сложите друга парола която ви хареса.

 • Докарах си лаптоп втора ръка от Германия, но се оказа с парола за влизане.Можете ли да я премахнем?
  0888522150

  • Може. Парола се маха така, че да не иска парола при влизане. При късмет дори може в сервиза да видим старата парола без да се налага да я премахваме. Уточнете само коя е операционната система и дали не става дума за парола на биос.

 • здравейте искам да ви попитам как мога да си вляза в лаптопа с паролата си тъй като след като я напиша ми пише следното- ,, The user profile service failed the logon““ user profile cannot be loaded““

  • При вас по скоро Windows има проблем не със забравена парола, а с логване в юзър акаунта. Може да се поправи, но ще трябва да го донесете в сервиза. Обикновено решаваме проблема на същия ден.

 • Здравейте, сложих парола на компютъра и още на следващия ден вече не мога да се логна. Win 7, като наистина е много спешно. Звъня на двата телефона на сервиза, но никой не отговаря на тях?

  • В отпуск съм за една седмица до 7 октомври. Затова не съм разбрал.

 • iska mi se da si zaklu4vam lap topa da ne se stiga do akaunt koito moje da se smeni i da mi se plzva ot dr 4ovek

  • Отключването на акаунта не е чак толкова лесно. При Windows 10 и Windows 8.1 при онлайн акаунт паролата не може да се махне, така както при Windows 7 и XP

 • Здравейте преди два дена и си записах парола на лаптопа,но не я записах можете ли да ми помогнете?Лаптопа е с OS:Windows 8.1. Живея в Плевен.Ако имате сервиз там моля кажете ми адреса!

 • Здравейте,имам Windows 10 на лап топа.От няколко дни не мога да го отворя. За беля ми е включен fingerprint. Отдавна не го ползвам и влизах с паролата. При стартиране на лап топа също се появява прозорец за парола. Долу в дясно на браузера се появява БГР. Аз го превключвам с shift+alt на Eng US, записвам паролата и с enter влизам. Но по неизвестни за мен причини това превключване от вчера не работи и при натисщане на клавишите си остава БГР.С клавиша на Windows+space сменям на Englush US, пиша паролато, ентър и ми дава грешна парола.Какъв ми е проблемът и как може да бъде решен?
  Брагодаря предварително.

  • Ще се наложи да се махне паролата. Без да го видя няма как да ви отговоря.

   • Благодаря за навременния отговор. За голямо съжаление това на този етап няма как да стане. Живея в чужбина. Тъй-като ползвам смарт телефон, бих мотъл да ви направя снимки на деск топа, което ще ви позволи да го видите. Вероятно ползвяте WatsApp или Viber. Или в реално време да ме инструктирате как да процедирам за да махнем паролата и да я инсталираме отново, като обезателно изключим пръстовия отпечатък. Може и да не съм прав, но си мисля, че от там идва проблемът.
    Поздрави

    • С инструкции няма да стане за съжаление. Трябва да имате специална бутваща флашка с програми за целта.

     • Благодаря. Ясно. Колко време отнема да се премахне паролата ако намеря човек с такава флашка?

 • Здравейте отново.
  Попитах Ви колко време отнема премахването на паролата за да знам в случай, че си дойда по някакъв повод. Втрият въпрос е колко би ми струвала услугата
  Поздрави

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: