Pages Menu
Facebook
Categories Menu
Компютърни услуги в София

Компютърни услуги в София

„Кали Електроникс“ ЕООД е фирма за компютърни услуги в София и разполага със сервиз за ремонт на лаптопи, с адрес град София, кв. „Изток“ ул. „Атанас Далчев“ № 7, етаж 1 ап.1

Фирмата ни се развива успешно повече от 10 години. Първоначално изпълнявахме предимно поръчки на адреси на наши клиенти от цяла София и околностите, а от няколко години насам развихме успешно и сервизната си дейност, независимо от сложната кризисна ситуация, в която страната ни се намира от доста време.

Сервиза извършва диагностика, ремонт, поправка, почистване и профилактика на лаптопи, компютри и плоски монитори. Освен това изпълняваме всякакви ит и софтуерни услуги, както в сервиза, така и на адрес на повикване в София. Обслужваме фирми, офиси, както и частни клиенти, като правиме планирани посещения по домовете, ит поддръжка в офисите, посещаваме също търговски обекти и други. На нашия сайт предполагам ще намерите всичко това от което имате нужда и е пряко или косвено свързано с доброто на вашия лаптоп и настолен компютър. Не забравяйте , че освен ремонтните дейности и хардуерни услуги които изпълняваме сервизно ние предоставяме експертни софтуерни и ит услуги като ви посещаваме лично на вашия домашен или служебен адрес, за да разрешим проблемите, които имате с вашата компютърна техника. Ако имате нужда от някакви програми, от преинсталация на вашия лаптоп, проблеми с вируси или нещо друго, то знайте че ние сме насреща. Идваме при вас бързо и отстраняваме проблемите на място в най-кратки срокове.

Нашите компютърни услуги се отличават със своята експертност, бързина на реакция, ниските си цени и продължителна гаранция върху части и обслужване. Никога няма да видите на адрес при вас да влиза недостатъчно подготвен човек и да се захваща с вашия проблем без да е наясно какво точно трябва да направи. При нас всяка компютърна услуга се извършва на експертно ниво и нищо под това. В отделните страници на сайта се опитахме да обхванем, систематизираме и унагледим всички услуги, свързани със сервиза, ремонта, поправката на лаптопи и компютри, както и софтуерните услуги от които може да се възползвате. Проверявайте редовно в секция промоции. Периодично там пускаме нови промоции за една или друга сервизна дейност, които са много изгодни.

За тези наши нови клиенти, които са скептично настроени и не смеят да ни се доверят, ще кажа само, че всички клиенти, които преди време ни се довериха в крайна сметка останаха доволни и продължиха да ни търсят през годините. Голяма част от тях дори ни препоръчаха на свои роднини, приятели, познати. Сред голямото число на наши стари клиенти са адвокатски кантори, производители, счетоводители и други големи имена и фирми.

Всичко за вашия лаптоп, монитор, компютър може да намерите при нас на телефоните: 0894 700 233 ; 0884 650 714. Може да зададете вашите въпроси на ИТ експерт Димитър Георгиев

 

Post a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.