Повече за възстановяването на файлове и данни от хард диск

повече за възстановяване на файлове

Професионално сервизно възстановяване на файлове от хард диск

Сервиз за компютри и електроника „Изток“ е супер сервиз, който може безопасно и сигурно да възстанови данни и файлове от вашия твърд диск за PC устройства, както чрез специализиран софтуер ,така и чрез просто извличане на данни от твърдия диск. Всеки ден ние възстановяваме хиляди мегабайти файлове и данни за лица и фирми в цяла София.
Ето едни от най-задаваните въпроси от наши клиенти и нашите отговори:
Какво води до загубата на информация на твърдия диск ?
Възстановяването на данни от хард диска е процес на извличане на изгубени или недостъпни данни от твърдия диск. Вие не ги виждате и те са повредени по един или друг начин но техни следи все още присъстват върху повърхността на диска. Възстановяване по принцип може да се извърши върху широка гама от носители за съхранение.
Твърдият ми диск спя да работи. Как да процедирам?
Първото нещо, което ние препоръчваме е да изключите веднага компютъра си. Всяко действие след пораждане на проблем със загуба на данни може да повреди необратимо вашите файлове.
След това веднага се свържете с нас. Ние ще направим задълбочена оценка на твърдия ви диск и ще ви предложим най-ефективното решение за възстановяване на изгубените данни. Нашият богат опит в съчетание с напреднали техники за възстановяване на файлове ни дават възможност да направим всичко възможно, за да спасим вашите данни .
Ще остане ли поверителна информацията ми по време на процеса и след успешно възстановяване?
Ние разбираме , че вашият твърд диск може да съдържа чувствителна и поверителна информация и ще направим всичко възможно, за да се гарантира защитата на вашите лични файлове. В сервиз „Изток“ се стремим да поддържаме най-високите стандарти за сигурност , докато възстановяваме загубените данни на твърдия ви диск.
Каква е целта на процеса на оценяване на състоянието на твърдия диск?
С цел да се намери решение на проблема със загубените на данни, наши специалисти ще извършат цялостен и обширен анализ , за да се оцени положението в което се намира твърдия ви диск. Това ще им позволи да се диагностицира проблема и да се намери най-ефективният метод за възстановяване на ценните данни. Всичко зависи от състоянието на диска.
Можете ли наистина да възстановите изгубената информация ? Казвали са ми ( от друг източник ) че е невъзможно.
Въпреки, че има случаи, в които щетите върху устройство, или загуба на данни са толкова тежки, че възстановяването на данни може да се окаже невъзможно, квалифицирани техници в сервиз „Изток“ имат редките , уникални инструменти за успешното възстановяване на загубените от вашия твърд диск данни, според ситуацията.
Как мога да се предотвратя загуба на информация от моя твърд диск ?
Голяма част от данните се губят , защото тя не е запаметена правилно. Знаейки това, най-ефективният начин да запазите данните си е да правите редовно резервни копия на данните си или така наречения „бекъп“. Това също така ще допринесе за ускоряване на процеса на възстановяване на данни , ако информацията е трудно възстановима или твърдия ви диск не работи напълно.
Следвайте винаги следното просто правило: дръжте важните данни винаги едновременно на поне два физически отделни носителя на информация. Използвайте програми за копиране, създаване на огледални образи и бекъп, както и ползване на моделни облачни услуги. Нашия сервиз предлага такива.

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: